Opening time: 01.01.2024 – 31.12.2024.
33770845_2310206442339618_3807323984886759424_o.jpg

Otvorenje kampa Omišalj

Dana 30. svibnja 2018. ponosno smo otvorili naš kamp Omišalj na otoku Krku.

Nakon dvije godine napornog rada u uvali Pušća smjestio se novi kamp koji je ponosni nositelj kategorije pet zvjezdica. Uz modernu infrastrukturu tu je i 120 parcela koje veličinom sežu do 140 m² te 180 mobilnih kućica koji će sveukupno moći ugostiti 900 gostiju. Objekti poput recepcije, sanitarnih čvorova te restorana svojim izgledom zaokružuju priču kampa kroz koju smo željeli našim gostima pružiti potpuni užitak i odmor iz snova.

Također da bismo za svakog gosta imali ponešto tu se nalazi novi mini golf teren te multifunkcionalni sportski teren te teren za odbojku na pijesku. Dok će se stariji odmarati i uživati u ljepotama luksuznog odmora za naše najmlađe goste tu je i animacijski tim koji će se brinuti o njima te ih zabavljati kroz razne kreativne i eko radionice, mini disco klub te razne cjelodnevne sadržaje.

U Hrvatskoj se vodimo mišlju da sve počinje i završava hranom te kao veliki gurmani željeli smo da i naši gosti pobude svoja osjetila raznovrsnim jelima mediteranske kuhinje u Restoranu Maris koji je smješten u samom srcu kampa s najljepšim zalaskom sunca kao idealnom podlogom za romantične večere.

Uz restoran kao centralni objekt nalazi se i veliki bazen uz sunčalište i bar gdje će se gosti moći rashladiti uz osvježavajuće napitke. Kroz cijeli naš interijer i eksterijer vidi se arhitektonska ruka stručnog tima Abstracto studia iz Zagreba koji su nam pomogli pretočiti viziju u stvarnost.

Ovim putem bismo se htjeli zahvaliti svim našim partnerima koji su svojom stručnošću pomogli da se naše želje ispune, a vama gostima želimo reći da sve što radimo, radimo zbog vas, da bi vama bilo još ljepše i da biste se nakon naporne godine mogli što bolje odmoriti.

Get directions

Calculate your route using Google Maps

We are determining how far you are from Camp Omišalj...

Looking for vacation that is little bit more on south?

We're already there!

Check our Camp Straško on Island of Pag!

Visit Camp Straško